Rendezvényhelyszínek

Zártkörű rendezvényeik szervezhetők a Skanzenben: családi nap, színházi előadás, konferencia, születésnap, esküvő. Tekintse meg rendezvényhelyszíneinket!
Szerző: 2014. december 29.

A múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző épületek és udvaraik, konferenciatermeink, templomaink, fogadónk és borozóink csodálatos helyszínt adnak a legkülönfélébb programok megszervezéséhez.

A rendezvények jellegétől függően a következő helyszíneinket ajánljunk Önöknek:

 

• A 8 tájegységünkben elhelyezett 312 kiállítási épület nemcsak a népi kultúra gazdag bemutatására alkalmas, lehetőség van az épületekben és udvaraikban arra is, hogy mi magunk is megtapasztalhassuk, kipróbálhassuk a kézműves tevékenységeket, házkörüli munkákat, a falusi életet, ünnepeket, szokásokat. A gondosan összeállított, mindig egy kis humorral is fűszerezett, játékos feladatok, vetélkedők keretében nem csak sok ismerettel, hanem rengeteg élménnyel, szívünknek talán ismerős, újra felelevenedő érzésekkel gazdagodhatunk. A különböző programok megszervezésére múzeumunk mind a 8 tájegységében lehetőség van a rendezvény jellegétől függően. Tájegységeink bemutatása

 

Rendezvény.jpg


Konferenciatermünk és tárgyalótermeink alkalmasak rendezvények, megbeszélések, konferenciák és más jellegű összejövetelek megrendezésére. A konferenciateremhez kapcsolódó nagy, panorámás terasz állófogadások megszervezésének lehet tökéletes helyszíne.

Konferenciaterem befogadóképessége: 150-200 fő, tárgyalótermeink befogadóképessége:14-22 fő.

Bővebb információt a konferenciateremről itt olvashat: 

http://skanzen.hu/hu/szolgaltatasok/rendezvenyszervezes/konferenciak-treningek

 

Konferencia terem.jpg


Kisbodaki pajta: A Kisalföld tájegység Kisbodaki pajtájában 150 fő számára szervezünk hangulatos, étkezéssel egybekötött, ültetett rendezvényeket, esküvőket

 

Kisbodaki pajta2.jpg

 

Esküvő 2015.jpg


Szabadtéri színpadunk alkalmas egész napos rendezvények, családi napok, előadások, koncertek, néptáncbemutatók és még sok más program megszervezésére. Amfiteátrum

 

Teatrum.jpg


Nagyrét: A múzeum közepén, az Amfiteátrum mellett fekvő 13000 m2 területű Nagyrétet nagy létszámú rendezvényekre, elsősorban céges családi napokra ajánljuk. Sportvetélkedők, játékok lebonyolítására alkalmas.


Felszentelt templomaink esküvők, keresztelők kedvelt helyszínei. Esküvők, keresztelők

 

 Református templom.jpg

 

Több helyszínünk is alkalmas ebédek, vacsorák, fogadások, borkóstolók megszervezésére:

 

- A Mádi Pinceétterem: 55-70 fős vacsorák, fogadások , kisebb esküvők kitűnő helyszíne. 

 

 

- Köztéri Pinceborozónk hangulatos termében népszerű programunk a felföldi kézműves borokat kínáló borkóstoló.

A Köztéri Pince befogadóképessége 40 fő.


- A Jászárokszállási Fogadó Magyarország hagyományos konyhájából ad ízelítőt. Örömmel tájékoztatjuk, hogy a felújítási munkálatok befejeztével fogadónk megújult külsővel és nagyobb férőhellyel újra várja vendégeit. 

 

fogado2017.jpg 

• A Nagykunsági állattartó tanyán hagyományos magyar háziállatokkal és azok tartásával ismerkedhetnek meg.


• BCmot 422-es motorvonatunk 2,2km hosszan szállítja vendégeinket a tájegységek között. Vonatunk kedvelt kiegészítője konferenciáknak, céges illetve családi rendezvényeknek. Skanzen Vonat.

http://skanzen.hu/hu/latogatas/jo-tudni/skanzen-vonat

 

 

 Miért érdemes bennünket választani?

 • Rendezvényéhez egy igazán különleges, autentikus környezetet ajánlunk.
 • Múzeumunk 60 hektáros területe alkalmas a legkisebb családi találkozóktól a legnagyobb családi napok megszervezésére is. Legnagyobb rendezvényünk alkalmával 14.000 fő részére tudtunk helyet biztosítani.
 • A múzeum nagy területe, környezete alkalmas arra, hogy a programok széles választékát tudjuk ajánlani, illetve lehetőség van a különleges egyedi igények kielégítésére is.
 • Eddig több száz különböző típusú rendezvényt tartottunk, az eddig szerzett tapasztalatainkat, ötleteinket, élményeinket, partnereink visszajelzéseit mind felhasználjuk a következő rendezvények megszervezéséhez.

 

Referenciaként a teljesség igénye nélkül néhány példa az elmúlt években megszervezett rendezvényeink közül:

 • Protokoll rendezvényeink: Károly herceg magánlátogatása, őfelsége II. Albert belga király és felesége, Paola királyné, őfelsége a japán császár, hazánkban szolgálatot teljesítő nagykövetek és feleségeik. Honvédelmi Minisztérium, Külügyminisztérium protokollrendezvényei.
 • Magyar Telekom Nyrt. családi napjai és csapatépítő tréningjei
 • Magyar Villamos Művek (MVM Zrt.) több alkalommal megrendezett családi napja
 • Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara családi napja
 • Intercontinental Budapest családi napja
 • Nemzeti Erőforrás Minisztérium köztisztviselői napja 
 • Unilever Magyarország Kft. termékbemutató rendezvénye
 • Telenor családi napja

 

Kapcsolat:

Róna Kriszta

rendezvényszervező

Telefon: 06 26/502-561

E-mail: rona.kriszta@sznm.hu

 

Cseri Dóra

rendezvényszervező

Telefon: 06 26/502-515

E-mail: cseri.dora@sznm.hu

rendezvényhelyszín fogadó konferencia terem borozó szabadtéri színpad


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

1967-es életmódtárlat

Panel, kockaház, otthonka, Gedeon bácsi - a Hé'67! című legújabb kiállításunk, Magtárban a Skanzen fennállásának 50. évfordulójához kapcsolódik.
A Skanzen

Faültetés a Skanzenben

Az ausztráliai Ian Riseley, a Rotary Club International frissen választott világelnöke a Skanzenben indította útjára világméretű faültetési akcióját.
Látogatás

Gyermek-élménypontok

Mesekert? Bábszínház? Gyerekgazdaság? Fotóműhely? A gyerekek számára a múzeum igazi játszótérré válhat. Fedezzétek fel együtt, hozd el a családot ebbe a csodavilágba!