ESKÜVŐ, KERESZTELŐ, SZÜLETÉSNAP

Esküvő

Egész évben lehetőség nyílik a múzeum területén esküvők, fogadások, barbeque party-k megrendezésére. A Jászárokszállási fogadóban 110 fős, hangulatos nagyterem és 60 fős különterem várja a vendégeket. Az udvaron fedett, télen fűthető kocsiszínben 250 fő részére tudunk helyet biztosítani. A menü- és italajánlatot megtalálja a Jászárokszállási fogadó oldalán

Különlegesség! Négy felszentelt templomunk meghitt helyszínt biztosít esküvői ceremóniák és egyéb egyházi szertartások lebonyolítására.

Templom bérleti díj: 40.000.-Ft+ÁFA/nap
Esküvő esetén a belépőjegy ára a mindenkori belépőjegy árának 50%-a.

A Kisalföld tájegységben, az ásványrárói ház udvarán álló, a 19. század elején épült Kisbodaki pajta hangulatos étkezések kiváló helyszíne lehet. A pajtában és a porta udvarán sátrak állításával 150-300 fő részére tudunk helyet biztosítani. Ennél nagyobb létszámú rendezvények helyszínéül az ókori Villa Rustica maradványai melletti, közel 13.000 m2 nagyságú Nagyrétet ajánljuk.

Ásványrárói udvar lezárása (tartalmazza a Kisbodaki pajta bérleti díját is):
nyitva tartási időben fél napra: 75.000.-Ft+ÁFA
nyitva tartási időn túl fél napra: 150.000.-Ft+ÁFA
4 órát meghaladó időtartamra: 150.000.-Ft+ÁFA
Nagyrét bérleti díja eseti megegyezés tárgya, irányár: 350.000.-Ft+ÁFA/nap

Születésnap

Nem mindennapi programot ajánlunk gyermekek részére: a múzeumpedagógus által irányított foglalkozás a Nyugat-Dunántúl tájegység vöcköndi házában emlékezetes szülinapi ünnep. A gyermekek kipróbálhatják a lovaskocsizást, gyertyamártást, más érdekes tevékenységeket, és még mézes meglepetésben is részesülnek. Választható a „Munkák a ház körül” programunk is: a gyerekek játékos formában megismerhetik a szénarakást, vajköpülést, kukoricamorzsolást, dagasztást, miközben történeteket hallanak régi szokásokról, a régi falusi mindennapokról.

Egyéb rendezvények


Épületeink, szolgálati egységeink és területeink bármilyen rendezvényre, eseményre igénybevehetők, mint pl. keresztelő, baráti vagy családi partik, stb.

<< Vissza

Utolsó bejegyzések

13 éves koromban voltam a skanzenben, és most...

Vendégkönyv >>